marți, 13 martie 2018

Noutate in caricaturile la nunti si evenimente

Sunt foarte entuziasmat sa va arat aceasta noua modalitate de a desena caricaturi pentru invitatii dvs, combinand divertismentul cu marturiile/amintirile in sine.

Inovatia este o caracteristica a creativitatii si a inspiratiei si ca idee generala orice sugestie de prezentare a caricaturilor este binevenita si o putem analiza.

Caricaturi Live pe flipchart

Caricaturist desenand caricatura pe flichart la o nunta

Acest serviciu se poate preta pentru nuntile cu un numar ridicat de oameni si cu o sala mare dar si pentru cele restranse sau botezuri, in familie pentru a aduce un plus de divertisment si interactiune intre invitati.

In cazul de fata invitatii au avut de ales intre un desen clasic pe coala de desen A3 sau intre un desen pe flipchart. 

Evident dureaza mai mult aceasta caricatura dar si efectul este wow. Daca ai un spatiu mare acasa, pereti largi atunci se preteaza perfect pentru a fi inramata si pusa ca amintire in loc central.

Stilul personal este profesionist si iti garantez ca vei dori sa revezi desenul periodic. Am explicat in acest articol diferenta dintre stilul meu si celelalte existente in piata.

Invitatii la nunta vin pentru a li se realiza caricatura

Divertisment si marturii in acelasi timp

Iata un tip de marturie pe care cu siguranta foarte putini dintre invitatii tai l-au mai primit. Iar ca moment de divertisment, spre deosebire de un magician sau orice alt moment aritistic, dansuri, etc, care dureaza in jur de 30minute, eu sunt prezent pe aproape toata durata nuntii si voi ridica energia salii.

Caricatura pe flipchart pentru miri

Cu siguranta momentul culminant si pe care abia il astepti  va fi cel al  realizarii caricaturii mirilor!

Ma poti urmari si pe Facebook!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu