vineri, 11 octombrie 2013

Caricaturi la petrecerea lui Alexandru 6 octombrie

Iata un post nou, cu cateva poze noi de la evenimentele unde desenez caricaturi. De regula fac poze instant si le urc pe Facebook, unde va invit sa dati like pentru ca putea vedea instant chipurile pe care le desenez amuzant in toate colturile tarii unde sunt invitat, din simpla curiozitate daca sunteti fan, sau pentru a cerceta in amanunt calitatea, stilul, buna dispozitie creata daca sunt gazdele unui eveniment si vreti sa aveti o imagine clara si detaliata.

Caricaturi in familie sau separat


De  regula la evenimente, cuplurile fac caricaturi impreuna sau separat in functie de cum doreste fiecare. Adesea sunt si cerinte speciale de a desena o familie pe o pagina sau un grup de prieteni. Se intampla ca cei care au facut cu partenera sau cu sotia sa doreasca apoi o caricatura cu cel mai bun prieten sau un desen de grup cu mai mutle persoane. Toate cerintele pot fi indeplinite pastrand acelasi timp rapid de executie si fidelitatea ridicata.
Model caricaturi in familie
 Foile pe care desenez caricaturi la evenimente sunt carton lucios A3, un material foarte asemanator unei foi foto, din motive estetice, de calitate, si de viteza. Viteza pe care o am, 2-3 minute/persoana este cea mai mare pe care o are cineva in tara si se datoreaza unei combinatii de tehnica si materiale. Fiecare coala de desen vine preprintata si personalizata cu caricatura mirilor daca discutam de o nunta sau cu caricatura a copilului daca discutam de un botez sau logoul comapaniei pentru petreceri corporate. Aceste caricaturi sunt facute digital si le facem anterior petrecerii.
Caricatura digitala printata pe foaia de desen la petrecere
Orice cerinte ale invitatilor se respecta, pentru ca ceea ce conteaza este reusita evenimentului, distactia si amintirile care raman. O caricatura singura sau in grup este un prilej de a sparge gheata la petrecere, de a socializa, si a ramane cu o amintire pe perete a evenimentului tau. Atunci cand suntem veseli, radem, memoram mai usor si cand ne reamintim retraim emotiile si starile originale.
Caricaturi in grup la petreceri, congrese, botezuri, teambuilng, conferinte, targuri, expozitii
In fiecare weekend puteti vedea poze instant de la evenimentele sau petrecerile unde desenez caricaturi daca va abonati la pagina de Facebook, click aici





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu